Hos Nybo skreddersys alt!

Når du handler kjøkken, bad eller garderobe hos Nybo Kjøkken, skreddersys alt til din løsning.

Vi ser alltid på de individuelle målene hos deg, finner ut av eventuelle utfordringer og tilpasser oppsettene etter dette. Derfor får du alltid en løsning som passer inn akkurat hos deg!

For å starte prosessen, trenger vi en målsatt skisse som en begynnelse. Denne kan gjerne sendes på mail sammen med litt informasjon om ønsket innhold i kjøkken, bad eller garderobe. Det gjør at våre ansatte har noe å jobbe med før vi går videre med et møte med deg som kunde. Under møtet ser vi sammen på muligheter, finner ønsket utseende og finner ut av løsninger som passer. Deretter er det tid for å tegne ut oppsettet og dere får presentert et eller flere alternativer i etterkant.

Vi har ulike leverandører og noen av disse har enda større rom for individuelle tilpasninger. På alle merker (unntatt Unique) er dørstørrelser standard. Dette betyr at ved å velge Unique, kan vi bestille alle fronter i  spesialmål. Med de andre merkene kan vi allikevel sette sammen de faste målene på mange måter, som gjør at vi som oftest kan løse dine behov bare ved dette, som også vil være en rimeligere variant enn spesialmål. Uansett hva kunden ønsker, jobber vi for å finne løsninger!