Om oss


 

Nybo kjøkken er leverandør av moderne kvalitetskjøkken til en pris som passer de fleste. Alle våre kjøkken har materialer og tilbehør av beste kvalitet. Hengsler, skinner og innredning kommer fra de ledende leverandørene på markedet. Vi har et godt og variert utvalg av modeller å velge blant.

Våre kjøkkenkonsulenter har mange års erfaring fra kjøkkenbransjen. De hjelper deg gjerne med med å velge modell samt det å få utnyttet akkurat din romløsning på best mulig måte. Vi er behjelpelig med tegninger og design av ditt nye kjøkken, og tilbyr også montering på stedet om det skulle være ønskelig. Hos oss vet vi hva det vil si å ta vare på kunden gjennom hele prosessen, slik at du som kunde kan føle deg trygg.

Ta turen innom vår butikk, eller ring og gjør en avtale med en av våre konsulenter om du ønsker hjemmebesøk.

Nybo kjøkken gjør kjøkkenhandelen enkel og trygg!

Fra Italia – til Norge – til dere

Italiensk design med norskt håndverk. Mange av våre kjøkken og bad kommer fra Italia, og vi monterer dem.

Personlig
og lokalt

Ingen ventetid hvis du trenger tilleggsdeler. Vi har alt på vårt lager, og ungår dermed ventetid fra leverandører i utlandet.

Trygghet og ferdigstilling

Ingen forskyvning av tidsfrister hos oss. Her står kjøkkenet klart den dagen vi sammen har bestemt ferdigstilling.

Finishen er alfa omega for oss!


 

Våre hengsler og annet slitemateriell kommer fra anerkjente merker som sikret høy kvalitet tvers gjennom! Beslag-produsentene har løsninger som tilfredstiller de fleste behov og leverer et bredt sortiment beslag til både kjøkken, bad og garderobe.

Hva våre kunder sier om oss